Koop dit boek. Koop veel kopieën

koop-dit-boek.-koop-veel-kopieen

24-11-21 09: 34: 00,

Robert F. Kennedy, Jr.’s nieuwe boek, “The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health,” is voorbestemd om een klassieker te worden in de Amerikaanse geschiedenis en publieke politiek.

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top News of the Day. Het is gratis.

“Dit zou een medische en geen militaire operatie moeten zijn. Het is een volksgezondheidsprobleem. Waarom zijn het leger en de CIA er zo bij betrokken? Waarom is alles geheim? Waarom mogen we niet weten wat de ingrediënten zijn van deze producten, die de belastingbetalers hebben gefinancierd… We moeten erkennen dat dit een groot menselijk experiment is op de hele mensheid, met een onbewezen technologie, uitgevoerd door spionnen en generaals die primair zijn opgeleid om te doden en niet om levens te redden.” – Vera Sharav

Robert F.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: