“Mensen zullen zo’n verscheidenheid aan auto-immuunziekten ontwikkelen dat er geen farmaceutische interventie tegen zal zijn.”

23-11-21 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 24. November 2021 door RL.

Het doel van de pandemie en de vaccinatiecampagne: “een groot deel van onze bevolking onder controle te krijgen en te doden zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd worden” Dit is de mening van Dr Shankara Chetty. Chetty is een prominente huisarts in Zuid-Afrika die vroege behandelingen voor covid-19 ontwikkelde. Volgens zijn eigen website, heeft hij meer dan “7000 Covid-19 patiënten behandeld zonder een enkele ziekenhuisopname of overlijden.”

Voor Chetty is het cruciaal hoe we tegen de huidige vaccinatiecampagne aankijken. “We moeten begrijpen wat het doel is. Iedereen weet dat er inconsistenties zijn, dat er dwang wordt gebruikt. Maar we moeten begrijpen waarom,” zei Chetty tijdens een recente Zoom-bijeenkomst met medische en gezondheidswerkers.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: