NAVO voert provocerende oefeningen uit in Letland

navo-voert-provocerende-oefeningen-uit-in-letland

24-11-21 12: 59: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Opnieuw voert de NAVO een nogal gevaarlijke manoeuvre uit in Oost-Europa met als doel Rusland te provoceren. Letland is de nieuwe militaire oefenarena voor de Westerse Alliantie, waarbij het land troepen ontvangt van over de Atlantische Oceaan voor een militair evenement dat het Winter Shield wordt genoemd. Dit jaarlijks terugkerend evenement biedt troepen uit Letland en de rest van de NAVO de gelegenheid samen op te treden en oorlogstactieken te oefenen voor mogelijke gevechtsscenario’s. Zoals inmiddels traditie is geworden in de NAVO, worden de oefeningen echter elk jaar agressiever,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: