Realiteit kruipt binnen bij Fauci en Walensky, door Paul Craig Roberts

realiteit-kruipt-binnen-bij-fauci-en-walensky,-door-paul-craig-roberts

24-11-21 05: 10: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Reality Is Creeping In On Fauci and Walensky


Bookmark Toggle AllToCAdd to LibraryRemove uit de bibliotheek – B

Zoek Tekst Hoofdlettergevoelig Exacte woorden Inclusief opmerkingen

    The Two Stooges Fauci en Walensky lopen twee jaar achter op de experts, maar ze geven nu toe dat het aantal ziekenhuisopnames toeneemt onder degenen die gevaccineerd zijn en dat de werkzaamheid van vaccins afneemt.

    Hun oplossing voor een mislukt vaccin? Meer vaccin. NIH en CDC met een aantal domme gouverneurs zijn niet ingegaan op, of willen niet toegeven, wat deskundigen wetenâHet vaccin heeft ernstige bijwerkingen en vernietigt het aangeboren menselijke immuunsysteem,

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: