Tages-Anzeiger: Is er een verslag van de stemming? En wie zou ervan kunnen profiteren?

24-11-21 12: 05: 00, “Wij bekritiseren de tweedeling van de samenleving”

In een interview met “Corona-Transition” laat de mediawoordvoerder van de “Aktionsbündnis Urkantone”, Josef Ender, zijn licht schijnen over de aanstaande stemming over de wet Covid 19. In de herfst 2020 werd de Urkantone Actie Alliantie opgericht om een platform te creëren voor tegenstanders van de Corona-maatregelen in Centraal Zwitserland. Reeds bij de eerste manifestatie in Lachen in november 2020 vond de beweging grote steun. Als gevolg daarvan lanceerde de actiealliantie het referendum tegen (…)

” Lees meer

Alles is vergankelijk – Van de kunst om geen spijt te hebben van het leven

Oefeningen en impulsen voor existentiële psychotherapie volgens Irvin Yalom. Plaats: Bülach Plaats: IBBK, Solistrasse 74, 8180 Bülach (mogelijk Winterthur) Datum: 27.11.2021 Zeit: 09: 30 tot 12: 30 uur Organisator: Denkraum Spreker: Wolfgang Weigand,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: