Ter ere van Karl Hilz

24-11-21 06: 00: 00,

Gepubliceerd op 24. November 2021 door RL. (Beste Karl. Een vriend noemde je de “John Wayne van het Duitse verzet”. Hij had gelijk Recht door zee, oprecht en met een helderheid waardoor je je vijanden bijna weer begrijpt: Hoe anders dan met geweld wilden ze zich tegen je verzetten? Hoe anders dan met geweld wilden zij zich tegen u verzetten toen u hen beschuldigde van schandelijke dienstbaarheid aan een ontluikend regime en hen eraan herinnerde dat zij hun eed hadden afgelegd op de beproefde “2G”, de basiswet?

In april had ik het voorrecht u te ontmoeten en uw gast te zijn in München. Was het 2 uur of was het 3 uur toen we samen in je woonkamer baden na een levendige avond en een lange discussie “over God en de wereld”?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: