Tirannie gefinancierd door een vergoeding

tirannie-gefinancierd-door-een-vergoeding

24-11-21 04: 00: 00,

Gedurende iets minder dan twee minuten sprak Sarah Frühauf, Berlijns correspondente voor de MDR, de natie toe met haar Philippika in ZDF’s Tagesthemen. Ze bedankte de ongevaccineerde mensen in het land. Voor het geven van een lockdown aan de samenleving, een economische neergang, veel nieuwe infecties en ja, de dood van veel overledenen. De moord op John F. Kennedy of de verdwijning van Jimmy Hoffa, het gat in de ozonlaag of Tsjernobyl: men zat er bijna op te wachten dat zij ook dit de schuld zou geven van de ongevaccineerden. In ieder geval, zo verklaarde Frühauf, was de tijd gekomen om niet meer zo preuts te doen over zulke mensen.

Zelden heeft een omroep mij zo weinig gegeven voor mijn verplichte bijdrage. Weinig feiten en evenwicht. Weinig realiteitszin en nabijheid tot het leven. De correspondent heeft niet eens de moeite genomen om eerlijk en waarheidsgetrouw commentaar te geven. Zelfs Christian Drosten gelooft niet meer in een pandemie die uitgaat van de ongevaccineerden. En dat vaccinatie de uitweg uit de pandemie zou moeten zijn: Hij heeft daar ook al publiekelijk aan getwijfeld. Ik wil hier niet de moeite nemen om het verhaal van het ongevaccineerde gevaar te weerleggen. Omdat het eigenlijk al voldoende ontkracht is. Of het kan ontkracht worden. Mijn punt is:

Het doet me pijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: