Top ICU-arts geschorst na aanklacht tegen ziekenhuis wegens verbod levensreddende COVID-behandelingen

top-icu-arts-geschorst-na-aanklacht-tegen-ziekenhuis-wegens-verbod-levensreddende-covid-behandelingen

24-11-21 09: 13: 00,

Mis je een dag, mis je veel. Abonneer je op The Defender’s Top Nieuws van de Dag. Het is gratis.

Een top kritische zorg arts die een rechtszaak aanspande tegen Sentara Norfolk General Hospital over het verbod op het toedienen van levensreddende medicijnen om COVID patiënten te behandelen, heeft zijn ziekenhuis privileges geschorst gekregen.

Dr. Paul Marik, hoofd longgeneeskunde en kritieke zorg aan de Eastern Virginia Medical School en directeur van de ICU van het Sentara Norfolk General Hospital, vernam van de 14-daagse schorsing toen hij zaterdag op zijn werk kwam en een brief op zijn bureau vond.

De brief was gedateerd november 18 – dezelfde dag dat Marik voor een rechter verscheen in Norfolk Circuit Court met het verzoek om een tijdelijke voorziening om het verbod op te heffen, zei Marik’s advocaat.

Rechter David Lannetti heeft de tijdelijke voorziening niet toegekend,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: