Transition TV News van 24 november

24-11-21 09: 51: 00,

Manipuleerbare opiniepeilingen, hoe onderzoek de mensheid bedreigt en wat de Bondsraad vandaag onvrijwillig heeft toegegeven

Gepubliceerd op 24. November 2021 door Red.

In het programma van vandaag onderzoekt TransitionTV, onder andere, hoe gemakkelijk peilingen kunnen worden gemanipuleerd. Wij wagen ons ook aan een blik op misschien wel de grootste bedreiging voor de mensheid, namelijk het “gain-of-function”-onderzoek, dat kan worden gebruikt om virussen en bacteriën gevaarlijker te maken.
Iedereen die goed heeft geluisterd naar de persconferentie van minister Berset van Volksgezondheid kan zien: De Bondsraad geeft indirect toe dat de uitsluiting van de ongevaccineerden uit het openbare leven niets heeft opgeleverd. De situatie is nog steeds kritiek.

Andere onderwerpen:

  • Weinig vertrouwen in media en overheid
  • Grootste bedreiging voor mensheid
  • Waarschijnlijk honderden betogingen in heel Europa
  • Over 100 Amerikaanse congresleden behandeld met ivermectine,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: