Video: De WHO en de weg naar een valse medische Dystopie. Dr. Wolfgang Wodarg

video:-de-who-en-de-weg-naar-een-valse-medische-dystopie-dr.-wolfgang-wodarg

24-11-21 02: 33: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Om Global Research’s dagelijkse nieuwsbrief (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In dit intieme sit down interview met Wolfgang Wodarg, bespreken we de brede kwestie van corruptie in de WHO, hoe we de “pandemie,” of het gebrek daaraan, moeten begrijpen en hoe we deze duivelse trend naar een nep medische dystopie die alle aspecten van ons leven zal overnemen, moeten stoppen.

Hij is een van de meest eerlijke en bedachtzame mensen die we ooit hebben ontmoet en heeft een verbazingwekkend cv en een rijk leven vol ervaringen dat hem op unieke wijze kwalificeert om de diepte en breedte van deze complexe situatie waarin we ons bevinden te begrijpen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: