Volgens officiële gegevens ligt het aantal sterfgevallen onder Britse kinderen 44% hoger dan het vijfjaarlijkse gemiddelde sinds zij het Covid-19 vaccin kregen

volgens-officiele-gegevens-ligt-het-aantal-sterfgevallen-onder-britse-kinderen-44%-hoger-dan-het-vijfjaarlijkse-gemiddelde-sinds-zij-het-covid-19-vaccin-kregen

24-11-21 06:13:00,

Officiële gegevens gepubliceerd door het Office for National Statistics tonen aan dat het aantal sterfgevallen onder kinderen aanzienlijk is gestegen in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde sinds zij het Pfizer mRNA-vaccin Covid-19 kregen aangeboden, bericht Dailyexpose.uk.

Op 13 september 2021 schreef professor Chris Whitty, de Chief Medical Officer voor Engeland, een brief aan de Britse regering waarin hij hen adviseerde dat alle kinderen ouder dan 12 jaar ten minste één dosis van de Pfizer Covid-19 injectie moest worden aangeboden.

Dit ondanks het feit dat het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) heeft geweigerd dit te doen omdat het tot de conclusie is gekomen dat de voordelen niet noodzakelijkerwijs opwegen tegen de risico’s. De reden hiervoor is dat het aantal kinderen dat ernstig ziek wordt van Covid-19 te verwaarlozen is, laat staan dat zij overlijden, en dat de kans reëel is dat kinderen myocarditis (ontsteking van de hartspier) oplopen als bijwerking.

Voor de eerste keer in de geschiedenis heeft de Britse regering ervoor gekozen het advies van het JCVI te negeren en in plaats daarvan de Covid-19 injectie met onmiddellijke ingang uit te breiden tot alle kinderen ouder dan 12 jaar.

De volgende analyse van gegevens van het Office for National Statistics (ONS) toont de gevolgen van dat besluit, tot nu toe…

De ONS publiceert wekelijks cijfers over sterfgevallen in 2021, die hier kunnen worden geraadpleegd, en zij hebben eerder een dataset over sterfgevallen 2015-2019, vijfjaarlijks gemiddelde, gepubliceerd, die hier kan worden geraadpleegd.

Wij hebben de cijfers van beide datasets gebruikt voor onze analyse. U kunt beide datasets downloaden zodat u kunt controleren of onze cijfers correct zijn.

13 september, de dag waarop Chris Whitty de Britse regering adviseerde om het Covid-vaccin aan kinderen aan te bieden, viel in week 37 van 2021. Dankzij plannen die al in gang waren gezet op instructie van de minister van Volksgezondheid Sajid Javid, was de NHS klaar om met onmiddellijke ingang te beginnen met het injecteren van kinderen, dus we hebben alle sterfgevallen vanaf week 38 geanalyseerd.

De volgende grafiek toont het aantal sterfgevallen per week,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: