“Wij bekritiseren de tweedeling van de samenleving”

“wij-bekritiseren-de-tweedeling-van-de-samenleving”

24-11-21 01: 33: 00,

Gepubliceerd op 24. November 2021 door LK.

In het najaar 2020 werd de Actie Alliantie Oorspronkelijke Kantons opgericht om een platform te creëren voor tegenstanders van de Coronamaatregelen in Centraal-Zwitserland. Reeds bij de eerste manifestatie in Lachen in november 2020 vond de beweging grote steun. Vervolgens steunde de Actie Alliantie het referendum tegen de Covid-wet 19 en realiseerde een intensieve campagne in Schwyz, Uri, Obwalden en Nidwalden.

Bij het referendum over 13. In juni 2021 werd de wet-Covid 19 in de oorspronkelijke kantons, in tegenstelling tot de landelijke uitslag, in het kanton Schwyz zelfs met ongeveer 60 procent van de stemmen duidelijk verworpen. Samen met de organisatie Freunde der Verfassung, het Netzwerk Impfentscheid en andere organisaties, verzamelde de Aktionsbündnis Urkantone 13 binnen enkele weken na de eerste Covid-stemming over

” Lees verder

%d bloggers liken dit: