Ze leven onder ons: Anatomie van de Covidsekte

ze-leven-onder-ons:-anatomie-van-de-covidsekte

24-11-21 08:42:00,

Ondanks het overgrote deel van het feitenmateriaal dat aantoont dat COVID voor de meesten van ons een non-event is, zijn meer dan 1 miljoen mensen het slachtoffer geworden van vaccinschade. Dit zou genoeg moeten zijn om de meeste mensen tegen te houden. Maar dat is niet zo, schrijft Dustin Broadbery.

Velen komen nog pontificaler uit hun bijna-doodervaring dan voorheen en hekelen de rest van ons omdat we niet meedoen aan dit dodelijke spelletje Russische Roulette. Hun zelfingenomen verontwaardiging over ons wordt gevoed door de verontwaardiging van anderen over hen. Het is een eeuwigdurende lus van beschuldigingen en schaamte.

Je kunt deze mensen niet ontlopen. Een soort van provisorisch mondkapjesleger. Degenen die naar eer en geweten handelen hebben het verloren van de moreel deugdzame superverspreiders van hyperbool.

Ze geloven alles wat ze horen en doen alles wat hen gezegd wordt. Zij zijn geprepareerd door iets dat veel machtiger is dan de waarheid, ‘de wetenschap’ genaamd, en zij zullen ‘de wetenschap’ volgen tot op de rand van een klif.

Maar dat is slechts de helft van het verhaal. Als je, ondanks je inspanningen, de pech hebt om binnen twee weken na het nemen van de prik te sterven, kan het CDC je dood als ‘ongevaccineerd’ registreren, het commentaar kan melden dat je “plotseling en na een korte ziekte bent overleden” en familieleden kunnen troost putten uit het feit dat “het erger had kunnen zijn“.

HET MORELE WEEFSEL WASSEN

Deze onzalige puinhoop werkt omdat een nieuwe ideologie het morele weefsel heeft doorkruist. Als je geen experimentele medische ingreep doet die vol gevaren zit, dans je op de graven van al diegenen die gestorven zijn.

Mensen hun schuldgevoel ontnemen, ontneemt hun macht, en blinde gehoorzaamheid aan autoriteit doet de rest, zoals Milgram ontdekte in zijn baanbrekende experiment.

Maar het feit dat de mensheid een slechte relatie heeft met haar regeringen, is slechts een deel van het probleem. Er is een lange geschiedenis van sektes die de beschaafde samenleving infiltreren. De persoonlijkheidscultus van Lenin en later Stalin veroverde ooit een hele natie. Maar nooit in de geschiedenis is de hele wereld gevallen voor een sekte.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: