Zwarten plunderen Los Angeles als plunderfeest overspoelt de natie!, door Andrew Anglin

zwarten-plunderen-los-angeles-als-plunderfeest-overspoelt-de-natie!,-door-andrew-anglin

24-11-21 05: 00: 00,

CNN vraagt zich af waarom niggas zo doen.

Terwijl de media, inclusief CNN, zich blijft afvragen âwaarom zwarten dingen stelen?â, moet ik denken aan een oud gezegde: Niggas wanna try, niggas wanna lie, then niggas wonder why niggas wanna die.â

CNN:

Minstens 18 mensen hebben maandagavond ingebroken in een duur warenhuis in Los Angeles en duizenden dollars aan koopwaar gestolen, zei de politiechef van de stad, in een van de laatste winkelinbraken waarbij grote groepen dieven betrokken waren.

De groep gebruikte een voorhamer en een elektrische fiets om een ruit in te slaan, waardoor ze rond 10 uur ’s avonds het gesloten Nordstrom warenhuis in het winkelcomplex The Grove in Los Angeles konden binnengaan: 40 p.m. PT, zei de stadspolitie.

De groep, bestaande uit 18 tot 20 personen, stal minstens £5,000 aan koopwaar en veroorzaakte £$15,000 aan schade,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: