130 Onderzoeksstudies die de kracht van natuurlijke COVID-immuniteit bevestigen

130-onderzoeksstudies-die-de-kracht-van-natuurlijke-covid-immuniteit-bevestigen

25-11-21 02: 47: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Epidemioloog Dr Paul Elias Alexander is een voormalig assistent-professor aan McMaster University in evidence-based medicine en onderzoeksmethoden. Hij is ook voormalig adviseur voor COVID Pandemic evidence-synthesis bij WHO-PAHO Washington, DC (2020) en voormalig senior adviseur voor COVID Pandemic policy in Health and Human Services (HHS) Washington, DC. Hij publiceerde onlangs een artikel voor het Brownstone Institute met een lijst van 130 onderzoeksstudies betreffende natuurlijke COVID immuniteit, erop wijzend,

“Volksgezondheidsfunctionarissen en de medische gevestigde orde met de hulp van de gepolitiseerde media misleiden het publiek met beweringen dat de COVID-19 injecties een grotere bescherming bieden dan natuurlijke immuniteit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: