5G kan lichamelijke schade geven. Stop 5G!

5g-kan-lichamelijke-schade-geven.-stop-5g!

25-11-21 09:03:00,

Er is nog lang geen consensus over 5G. Gaat het wel door, gaat het niet door? Geeft het, net als de vorige netwerken, lichamelijke schade maar nu bij iedereen? Wint het gezond verstand?

5G is de vijfde generatie mobiele telecommunicatie. Invoering van 5G is zogenaamd noodzakelijk omdat het mobiele dataverbruik toeneemt.

Namens de Nederlandse netwerkoperators KPN, T-Mobile en Vodafone stemt Monet met de overheid af, waar de antenne installaties voor de draadloze communicatie komen te staan. Wijselijk zwijgend over de lichamelijke schade die de draadloze communicatie en hun antennes aan kunnen richten. De vele slachtoffers wordt niet over gesproken, die moeten het zelf maar zien te redden. En het geeft schade want wij hebben onder een mast gewoond (van 2003 tot 2007) en twee leden van ons gezin zijn hier behoorlijk ziek door geworden.

Waarschuwende wetenschappers wordt de mond gesnoerd en mensen die er ziek van worden, worden belachelijk gemaakt https://stralingsleed.nl/blog/de-wetenschap-mag-niet-waarschuwen-voor-het-gevaar-van-draadloos-gebruik/. In 2018 steeg het dataverbruik in Nederland met maar liefst 70 procent ten opzichte van 2017, dus het huidige netwerk kan het verbruik niet meer aan, hoor je. Het is tijd voor 5G vindt de telecom en de mensen die geen reactie vertonen.

5G en eigenschappen
5G is niet zomaar de volgende generatie van zendtechnieken, 5G werkt anders. Voor 2G, 3G en 4G wordt (en werd) gebruik gemaakt van een brede uitstraling, terwijl de 5G-techniek gebruik maakt van zogenaamde ‘beamforminge’ (Massive MIMO ) uitstraling. Er worden sterke gerichte bundels straling op de gebruikers gericht. Een andere nieuwe eigenschap van 5G is dat het netwerk zich kan aanpassen aan de vraag van de gebruiker. Iemand die veel data nodig heeft krijgt een verbinding waar veel data over verzonden en ontvangen kan worden. 5G zal, naast de vele antenne installaties (10% meer verwacht Monet), ook gebruik gaan maken van kleinere antennes met minder vermogen, de small cells, die op 1.50 meter van de huizen af komen te staan. Bijna iedereen krijgt dan te maken met het wonen in de buurt van een mast, voor de draadloze communicatie. De hogere frequenties waarop deze kleine antennes uitzenden zorgen ervoor dat met 5G hogere datasnelheden bereikt wordt dan met 4G. 5G kan een snelheid halen die 100x sneller is dan 4G! Door de hogere snelheid kunnen apparaten sneller onderling communiceren (latency).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: