89% van de Covid-19 sterfgevallen onder volledig gevaccineerden – de meest recente gegevens over de volksgezondheid tonen aan dat dit een “pandemie van de volledig gevaccineerden” is en suggereren dat de gevaccineerden een grotere kans hebben om te sterven

89%-van-de-covid-19-sterfgevallen-onder-volledig-gevaccineerden-–-de-meest-recente-gegevens-over-de-volksgezondheid-tonen-aan-dat-dit-een-“pandemie-van-de-volledig-gevaccineerden”-is-en-suggereren-dat-de-gevaccineerden-een-grotere-kans-hebben-om-te-sterven

25-11-21 06:23:00,

Als u al uw informatie van BBC News haalt, zou het u vergeven kunnen worden als u denkt dat de wereld momenteel een ‘Pandemie van de Ongevaccineerden’ beleeft. U hoeft alleen maar te kijken naar wat ze in Oostenrijk hebben gedaan, door de ongevaccineerden discriminerend in lockdown te zetten, om die indruk te krijgen, schrijft de Dailyexpose.uk.

Maar u wordt gemanipuleerd en voorgelogen, en we kunnen het bewijzen.

Want uit de gegevens blijkt dat de volledig gevaccineerden tot vijf keer meer kans hebben om te sterven indien zij met Covid-19 geïnfecteerd raken.

De laatste officiële Public Health gegevens uit Schotland bewijzen niet alleen dat de wereld in de greep is van een “Pandemie van de volledig gevaccineerden”, zij bewijzen ook dat degenen die er tot dusver voor hebben gekozen de twijfelachtige Covid-19 injecties te vermijden, veel beter af zijn doordat zij dat hebben gedaan.

Want uit de gegevens blijkt dat de volledig gevaccineerden tot vijf keer meer kans hebben om te sterven indien zij met Covid-19 worden geïnfecteerd.

Public Health Scotland publiceert een wekelijks verslag met statistieken over Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen naar vaccinatiestatus, en hun laatste verslag werd op woensdag 22 november gepubliceerd.

Het verslag bevat gegevens over het aantal Covid-19-gevallen en ziekenhuisopnames van 23 oktober 2021 tot 19 november 2021, en het aantal Covid-19 sterfgevallen van 16 oktober 2021 tot 12 november 2021.

Hier is wat het laatste verslag onthulde in termen van de vraag of dit een “Pandemie van de Ongevaccineerden of de Volledig Gevaccineerden” is…

Covid-19 gevallen

Tabel 18 van het laatste “Covid-19 Statistical Report” toont het aantal Covid-19-gevallen per week per vaccinatiestatus tussen 23 oktober en 19 november. We hebben de volgende grafiek gemaakt op basis van de gepubliceerde gegevens.

Bron – Pagina 41

Uit deze gegevens blijkt dat de meeste Covid-19-gevallen in de afgelopen vier weken zich hebben voorgedaan onder de volledig gevaccineerde populatie.

Bovenstaande grafiek toont het cumulatieve aantal gevallen per week per vaccinatiestatus, alsmede het verwachte aantal gevallen per week tot 17 december 2021 op basis van de huidige trend.

Op dit moment waren er tussen 23 oktober en 19 november 28.711 gevallen van Covid-19 onder de ongevaccineerde bevolking,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: