Big Brother Israël een “stalker staat

big-brother-israel-een-“stalker-staat

25-11-21 02: 00: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In een interview met The Washington Post heeft de Israëlische organisatie Breaking the Silence, een organisatie voor de rechten van ex-soldaten, gewezen op de uitgebreide bewaking door Israël van Palestijnen die onder bezetting leven. Breaking the Silence, dat getuigenissen verzamelt van door soldaten gerapporteerde mishandelingen, wijst erop dat het gebruik van geavanceerde technieken door Israël neerkomt op “een massale escalatie in Israëls streven naar totale controle over de Palestijnse burgerbevolking op de Westelijke Jordaanoever, en een aantal ernstige vragen doet rijzen over de rol van technologie binnen de context van de bezetting”.

Volgens Breaking the Silence’s getuigenis collection director Shai Daniely,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: