De prik werkt – 50 procent minder doden … onder de ongevaccineerden

de-prik-werkt-–-50-procent-minder-doden-…-onder-de-ongevaccineerden

25-11-21 09:01:00,

Eindelijk liggen er enkele echt betrouwbare cijfers op tafel. Deze keer van de Angelsaksen. Zoals altijd, gaat het over de netelige kwestie van de Covid-19 spuit. Aanvankelijk gingen de fabrikanten prat op een doeltreffendheid van meer dan 90 %, maar deze cijfers zijn natuurlijk allang achterhaald. De interessantste cijfers komen nu van het eiland. Van het Office for National Statistics. Zij lijken meer moeite te doen met de cijfers dan bijvoorbeeld bij ons, schrijft Qpress.de.

Het instituut vergeleek onder meer de sterfgevallen naar vaccinatiestatus. Zij creëerden een vergelijkingsperiode van 2 januari tot 24 september 2021. De gegevensbasis hiervoor is te vinden bij het genoemde instituut: Deaths by vaccination status, England … [ons.gov.uk]. Hier schijnt serieus bewezen te zijn dat de Covid-19 injectie “echt” werkt. De autoriteit voor de statistiek laat voor de bovengenoemde periode zien dat het sterftecijfer in de leeftijdsgroep van 10-59 jaar ongeveer 50% lager ligt. Zie ook de tweet hieronder van Stefan Homburg.

Auch die Angelsachsen diskutieren die gestern präsentierte Graphik zur Impfwirkung auf Jüngere; der Ton ist dort natürlich zivilisierter als hier.

Unten ein guter Einstieg. Steve Kirsch bot Mitgliedern der US-Impfbehörden 1 Mio. Dollar für eine bloße Diskussion. Alle lehnten ab. https://t.co/AKh9QmQnB3 pic.twitter.com/xlNrcIcM1S

— Stefan Homburg (@SHomburg) November 22, 2021

“Ook in Engeland wordt gediscussieerd over de gisteren gepresenteerde
grafiek over het effect van vaccinatie op jongeren; de toon is daar natuurlijk beschaafder dan hier.
Hieronder staat een goede inleiding. Steve Kirsch bood leden van de Amerikaanse vaccinatie-autoriteiten 1 miljoen dollar voor alleen maar een discussie. Allen weigerde. https://twitter.com/stkirsch/status/1462684281054978053

Minder ongevaccineerden sterven

Sommige lezers kunnen het enigszins verontrustend vinden dat het lagere sterftecijfer hier wordt vermeld voor de ongevaccineerden. Dit is geen empirische fout, maar statistische nauwkeurigheid. De bij de tweet gevoegde grafiek laat dit vrijwel perfect zien, volgens welke enkele maanden na het begin van de inentingen, d.w.z. vanaf medio april, het sterftecijfer per 100.000 voor de ongevaccineerden relatief stabiel blijft tussen 1 en 1,5 per 100.000. Intussen heeft het sterftecijfer van de tweemaal gevaccineerden zich ontwikkeld in de orde van grootte van 2,2-3,2. Ruwweg sterven er dus 50% meer dubbel gevaccineerden dan ongevaccineerden in de leeftijdscategorie 10-59 jaar.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: