“De stem in mijn hart”

“de-stem-in-mijn-hart”

25-11-21 06: 45: 00,

“De stem in mijn hart”

25.11.2021 | www.kla.tv/20699

Sinds het voorjaar van 2020, wordt ons dagelijks leven gedicteerd door de maatregelen i.v.m. het coronavirus: Lockdowns, mondkapjes dragen, 1,5 m. afstand houden, thuis werken, bubbels respecteren, avondklok, vaccinatiedrang en nu het Covid Safe Ticket. (CST) De stem van de media speelt een belangrijke rol bij dit alles. Hun stemmen klinken luid, angstaanjagend, soms opdringerig en zelfs beschuldigend. Door al die stemmen die onze aandacht vragen, opeisen, zou je makkelijk de kluts kwijt raken. Ik probeer daarbij dan ook altijd te luisteren naar wat de stem in mij hart zegt. Daar heb ik iets van opgeschreven en ik ben heel dankbaar dat ik dat via kla.tv met jullie mag delen: “De stem in mijn hart.” Mijn hart huilt voor elke persoon die aan Covid is overleden, alleen, in een ziekenhuisbed. Mijn hart schreeuwt voor elk persoon die verdwenen is door de prik,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: