De stille revolutie

de-stille-revolutie

25-11-21 03: 00: 00,

“Wij zijn allen tot de rand toe gevuld met angsten en de machtigen bespelen die als een piano”, zegt Franz Renggli in een interview. Hij gelooft dat wij onze angsten innerlijk opdelen om de pijnlijke gevoelens te onderdrukken die confrontatie met zich mee zou brengen. Hij pleit daarom voor een “stille revolutie”, d.w.z. een collectieve genezing van onze gewonde zielen, want alleen op die manier kunnen we de heersende elite de macht ontnemen.

Bovendien analyseert Franz Renggli in het interview de persoonlijkheidsstructuren van sommige leidende politici in dit land en legt hij uit dat dergelijk gedrag vaak het gevolg is van traumatisering in de kindertijd, die nu op de bevolking wordt afgereageerd. Hoe wij ons kunnen bevrijden van onze angsten en verwondingen en hoe een weg van sociale verzoening eruit kan zien, komt u te weten in het interview met Rubikon.

Flavio von Witzleben in gesprek met Franz Renggli

Spenden per SMS

Vond je dit artikel leuk? Stuur dan eenvoudig een SMS met het trefwoord Rubikon10 naar 81190 en bij uw volgende mobiele telefoonrekening wordt u 10 euro in rekening gebracht, die, minus een vergoeding van 17 cent, rechtstreeks ten goede komt aan ons werk.

Flavio  von Witzleben

Flavio von Witzleben,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: