De uitputtingstactiek

de-uitputtingstactiek

25-11-21 04: 00: 00,

De afgekondigde noodtoestand is in wezen gebaseerd op psychologische oorlogsvoering. Volgens de Italiaanse rechter Dr. Angelo Giorgiani hebben we te maken met een nieuwe vorm van terreur van de kant van de staat, waarin hij drie fasen onderscheidt. De eerste fase bestaat uit het creëren van angst en onzekerheid. Dit gebeurt via de reeds genoemde voorbeelden van het opzettelijk dramatiseren van de situatie, het denigreren en niet gebruiken (of zelfs verbieden) van beschikbare geneesmiddelen en het omzeilen van eerstelijnsartsen, het ontnemen van elementaire vrijheden aan mensen die niet ziek zijn en het afsluiten van de economie.

De tweede fase bestaat uit de “messianistische” aankondiging dat er vaccins onderweg zijn en dat een versoepeling van de sluitingen mogelijk is zodra deze in voldoende hoeveelheden zijn toegediend. Dit wekt de hoop dat de absurde situatie waarin de mensen zich bevinden spoedig zal worden opgeheven, als de vaccins maar in de vereiste hoeveelheden aankomen.

Vragen zoals de evolutie van het virus, de werkelijke ernst van de infectie, de waarschijnlijkheid van een fatale afloop, enz. verdwijnen naar de achtergrond; als de vaccins er maar komen, kan ons leven weer normaal worden!

De derde fase bestaat uit de eigenlijke vaccinatiecampagne met de nieuwe gentherapieën.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: