Dokter geeft ernstige waarschuwing aan gevaccineerden: U bent nu gepatenteerd eigendom

dokter-geeft-ernstige-waarschuwing-aan-gevaccineerden:-u-bent-nu-gepatenteerd-eigendom

25-11-21 10:14:00,

Dr. Chinda Brandolino is een gezondheidsdeskundige die gespecialiseerd is in lymfologie, flebologie en bedrijfsgeneeskunde. Naarmate meer patiënten werden ingeënt, werd zij steeds ongeruster. Een alarmerend aantal kreeg te maken met ernstige en slopende complicaties. Terwijl zij deze verontrustende aandoeningen observeerde, begon de arts zich te verdiepen in boodschapper-ribonucleïnezuur en de effecten daarvan op de genetica. Een ijverig onderzoek leidde haar naar een specifiek geval uit 2013. In de uitspraak van het Supreme Court ruling of Association of Molecular Pathology versus Myriad LLC, verklaarden de wetgevers dat menselijke genomen die door mRNA-vaccins zijn veranderd, kunnen worden gepatenteerd. Tijdens een recente conferentie ging ze dieper in op de nefaste gevolgen van het decreet:

“Wanneer je het genoom wijzigt met een adenovirusvaccin, is die gevaccineerde persoon al een transgenic – een transhumaan persoon. Volgens wat wettelijk is vastgelegd in het internationaal recht, zal hij het eigendom zijn van de eigenaar van het octrooi. Maar het meest dramatische van alles is dat die persoon, wanneer hij transhumaan is, niet als mens zal worden beschouwd volgens de mensenrechten die wij kennen. De situatie is uiterst ernstig en ik heb het gevoel dat de mensen de ernst van wat ons te wachten staat niet beseffen. Het gaat niet alleen om de ziekten die het vaccin zal veroorzaken, vaak met dodelijke afloop, maar ook om het feit dat de overlevenden een gewijzigd genoom zullen hebben en dat deze wijziging zal worden doorgegeven aan hun nakomelingen. Omdat hun genoom is gemodificeerd, is die modificatie gepatenteerd. Alles wat gepatenteerd is, behoort toe aan de patenthouder.”

Ondanks het feit dat zij getuige is geweest van ontelbare sterfgevallen, blijft Dr. Brandolino zich concentreren op de blijvende gevolgen voor de overlevenden van vaccins. Deze injecties zorgen voor onomkeerbare genetische veranderingen. Elke dosis en daaropvolgende booster transformeert de ontvangers in een steeds synthetischer vorm. Ze maakt zich grote zorgen over de toekomst van onze soort. Ontelbare eeuwen van natuurlijke evolutie zijn gekaapt. De opzettelijke metamorfose wordt beheerst door een sinistere kracht die streeft naar volledig eigendom van de mens. Miljarden individuen wereldwijd zijn nu gepatenteerde cyborgs. De doos van Pandora is geopend en de dreigende vertakkingen kunnen niet volledig worden doorgrond.

Een verraderlijke en zorgvuldig geplande overname heeft zich in het pandemische tijdperk ontvouwd. Alles wat zich afspeelt is in de kern anti-menselijk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: