Dr. Wodarg’s oproep aan gevaccineerden: “Neem onder geen beding nog een prik!”

25-11-21 07: 35: 00, EMA keurt BioNTech/Pfizer-vaccin goed voor kinderen vanaf vijf jaar

Het EU-geneesmiddelenagentschap EMA heeft het BioNTech/Pfizer-“vaccin” goedgekeurd voor kinderen vanaf vijf jaar. Dit ondanks het feit dat zij nauwelijks last hebben van Corona. Zoals gerapporteerd door het Duits Medisch Tijdschrift op 25. In november heeft het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) het groene licht gegeven voor het gebruik van het “vaccin” Corona van BioNTech/Pfizer voor kinderen van vijf tot elf jaar in de Europese Unie. Verwacht wordt dat de EU-Commissie dit zal bevestigen. (…)

” Lees meer

Italië: de “Super Green Pass” komt eraan

Deze nieuwe verplichte maatregel voor de niet-gevaccineerden gaat in op 6 december. “We willen Kerstmis redden,” verklaarde premier Mario Draghi. Volgens het huidige “Groene Pas”-systeem moeten ongevaccineerde Italianen een negatieve Covid-test bewijzen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: