Dreigende planetaire ramp zou ons moeten verenigen, maar we blijven meer verdeeld dan ooit

dreigende-planetaire-ramp-zou-ons-moeten-verenigen,-maar-we-blijven-meer-verdeeld-dan-ooit

25-11-21 12: 46: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Charles Bukowski heeft een citaat: “We gaan allemaal dood, allemaal, wat een circus! Dat alleen al zou ons van elkaar moeten doen houden, maar dat doet het niet. We worden geterroriseerd en platgewalst door trivialiteiten, we worden opgevreten door niets.”

Geterroriseerd en platgewalst door trivialiteiten, opgevreten door niets. Ik denk vaak aan dit citaat, niet alleen met betrekking tot de onvermijdelijkheid van onze individuele dood, maar tot de dreigende dood van de hele wereld.

De website Antiwar.com heeft goed werk verricht met het bijhouden van alle vele VS koude oorlog escalaties tegen Rusland en China, die nu op een bijna-dagelijkse basis schijnen te verschijnen. Rechtstreeks van hun voorpagina vandaag is er een verhaal over hoe de VS overweegt meer militaire hulp te geven aan Oekraïne op grond van de beschuldiging dat Rusland een invasie beraamt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: