Fauci als Darth Vader van de Covid oorlogen, door Pepe Escobar

fauci-als-darth-vader-van-de-covid-oorlogen,-door-pepe-escobar

25-11-21 05: 20: 00,

Robert F Kennedy Jrâs The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health zou voorpaginanieuws moeten zijn in alle nieuwsmedia in de VS. In plaats daarvan is het boek onthuld in de spreekwoordelijke donderende stilte.

Critici die Kennedy wilden doen afdoen als een gek die een beroemde naam gebruikt, hadden in februari een hit gescoord, toen Instagram zijn account permanent verwijderde, naar verluidt omdat hij valse beweringen deed over het coronavirus en vaccins. Niettemin is het boek, dat slechts een paar dagen geleden is gepubliceerd, nu al een gecertificeerde pop hit op Amazon.

BESTEL HET NU

RFK Jr, voorzitter van de raad van bestuur van en hoofd juridisch advies voor Childrenâs Health Defense, begint met het deconstrueren van een New Normal,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: