Gedachten over Winston Churchill’s MARLBOROUGH: HIS LIFE and TIMES, door James Kirkpatrick

gedachten-over-winston-churchill’s-marlborough:-his-life-and-times,-door-james-kirkpatrick

25-11-21 05: 05: 00,

Eerder, door Peter Brimelow: Manafort, Marlborough, And Robert E. Lee: Criminalizing Policy/ Personnel, DifferencesâU.S. Politics Regressing To The Primitive

Bij VDARE.com Editor Peter Brimelowâs aansporing, las ik onlangs Winston Churchillâs biografie van zijn grote voorvader John Churchill, Hertog van Marlborough. Marlborough, een van de grote kapiteins uit de geschiedenis, is tegenwoordig niet erg bekend in de Angelsaksische wereld. Sommigen kennen hem misschien van een frivole film, The Favorite, die buitengewone figuren als Queen Anne en Sarah Churchill reduceerde tot seksueel verdorven, kleinzielige roddelaars [The Favorite: From Queen Anne to Sarah Churchill, does the film do justice to the real women it portrays? FirstPost, March 6, 2019]. Het ware verhaal is, zoals gewoonlijk, veel beter dan wat de huidige ontaarde cultuur ons kan geven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: