Gehoorzaamheid wordt bestraft

gehoorzaamheid-wordt-bestraft

25-11-21 04:00:00,

Iedereen deed zijn best om aan de grillen van het Coronaregiem te voldoen. Maar nooit was het goed (genoeg). Pappa en mamma waren altijd weer teleurgesteld in de kinderen. Nee, dat moest beter. De strafmaatregelen moesten toch nog langer gaan duren dan beloofd. En anders. En onnavolgbaar. Zonder enig positief effect. En voor sommigen anders dan anderen. Nog even volhouden. Nu zo’n 20 maanden later beseffen steeds meer mensen dat ze in de maling worden genomen en dat gehoorzamen niet leidt tot het einde aan de tyranie, maar tot haar oneindige verlenging.

Voormalig hoofdkwartier STASI in Berlijn. Foto: Paul de Bruijn (was 10 jaar gids in Berlijn) Steeds nieuwe hoepels

Al 20 maanden doen miljoenen Nederlanders hun best om door elke hoepel te springen die een onwettig gezelschap voorhoudt. Want onwettige zijn ze. Demissionair al sinds maart 2021. Dat betekent hooguit op de winkel passen en geen grote besluiten nemen. En dat is precies wat het regiem wel doet. Ontdaan van de mogelijkheid om naar huis gestuurd te worden. Zei de eindbaas niet: ‘mij kun je niet meer wegsturen’?
De maatregelen zijn bewezen zonder effect, althans voor ‘het virus’. Verder hebben ze de samenleving uit elkaar gedreven, mensen tot zelfmoord aangezet, tot ongezond binnen zitten gedreven, duizenden ondernemers de afgrond in geduwd, en miljoenen mensen een experimentele mRNA-vloeistof opgedrongen waarvoor zelfs de uitvinder Robert Malone en oud-Pfizer topman R&D Michael Yeadon hun handen niet in het vuur durven te steken. Menig jonge sporter ging na een gedwongen spuit tijdens het sporten onderuit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: