Hoe de nieuwe federale regering in Rusland wordt gerapporteerd

hoe-de-nieuwe-federale-regering-in-rusland-wordt-gerapporteerd

25-11-21 03: 28: 00,

Momenteel kijkt de wereld naar de vorming van de regering in Duitsland en Rusland is geen uitzondering. Daarom wil ik hier laten zien hoe de pas gepresenteerde federale regering in Rusland is ontvangen.

Ik was dinsdag en woensdag op een conferentie in Moskou. De conferentie handelde over kwesties van media, desinformatie en politiek en behalve journalisten waren er ook hoogleraren politiek of mediastudies van universiteiten aanwezig. Toen de nieuwe Duitse regering woensdag haar persconferentie hield, hadden we net koffiepauze gehouden en ik stond bij deskundigen die veel van Duitsland wisten, sommigen hadden zelfs in Duitsland gestudeerd en spraken uitstekend Duits.

Hoe Russische deskundigen het nieuws opnamen

De Russische deskundigen spraken ironisch over de wereldvreemde plannen van de Groenen en er werd veel gelachen over de onzin die deze partij haar programma op alle beleidsterreinen noemt. Toen ik daar zei dat Baerbock waarschijnlijk minister van Buitenlandse Zaken zou worden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: