Hoe te ontsnappen aan Google

hoe-te-ontsnappen-aan-google

25-11-21 10: 30: 00, De Amerikaanse zoekmachinemarkt in 2019 (SparkToro)

Gepubliceerd: November 25, 2021
Delen op: Telegram / Twitter / Facebook

Behoort u tot het 94% internetgebruikers dat geen idee heeft?

Google Search heeft in de VS een online marktaandeel van ongeveer 70%, of zelfs 94% als Google Images, Google Maps en YouTube, dat eigendom is van Google, worden meegerekend (zie bovenstaande grafiek).

Als u tot deze 94% behoort, is er slecht nieuws voor u.

Zoals een bekende Amerikaanse podcaster onlangs ontdekte, verbergt Google inderdaad “informatie” voor zijn gebruikers. Dit is eigenlijk al vele jaren bekend, maar het is vooral duidelijk en ernstig geworden tijdens de coronavirus pandemie.

In feite is de censuur door Google zo erg geworden dat tegenwoordig,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: