Israël: Vijfde koviegolf op komst?

25-11-21 04: 00: 00,

Israel: vijfde covid golf op komst?

Gepubliceerd op 25. November 2021 door RK.

Het gezondheidspanel van deskundigen dat de Israëlische regering adviseert is van mening dat er een nieuwe golf van covids op komst is. Dit komt doordat de doeltreffendheid van de vaccins afneemt en de vaccinatiecampagne voor kinderen alleen niet voldoende zal zijn om de pandemie een halt toe te roepen. Dit meldde het Israëlische dagblad Haaretz.

Prof. Eran Segal van het Weizmann Instituut gaf dinsdag een lezing voor het Coronavirus Kabinet waarin hij uitlegde dat het niveau van immuniteit sinds november was gedaald, wat werd weerspiegeld in het stijgende aantal nieuw bevestigde gevallen.

Volgens Segal zijn de redenen voor de toename van het aantal R-ers.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: