Misdaden beëindigen immuniteit voor farma: U.S. criminele samenzwering raakt de wortel van Covid nachtmerrie

misdaden-beeindigen-immuniteit-voor-farma:-us.-criminele-samenzwering-raakt-de-wortel-van-covid-nachtmerrie

25-11-21 10: 56: 00,

Dr. David Martin sluit zich aan bij Stew Peters om te praten over hoe we een einde kunnen maken aan deze nachtmerrie genaamd COVID-19.

David is de afgelopen anderhalf jaar bezig geweest om te ontrafelen wat hij zegt dat de wereldwijde criminele samenzwering van het coronavirus is. Onder de partijen bevinden zich de Amerikaanse en Chinese regeringen, het Internationaal Monetair Fonds en Blackrock. David zegt dat deze groepen schuldig zijn aan terrorisme.

DE LANGE MARCH VAN RACKETEERING

David zegt dat het complot helemaal teruggaat tot 1984, toen Anthony Fauci het roer overnam bij NIAID, “En twee jaar later, de eerste stap in een wereldwijde samenzwering om daadwerkelijk een menselijke afhankelijkheid van vaccins te creëren, railroaded.

“Het is belangrijk om te beseffen dat de 1986 Act, die de beroemde vaccinfabrikanten immuniteit van aansprakelijkheid gaf en die aansprakelijkheid op de schouders van het Amerikaanse volk legde, in feite de eerste stap was in een zeer lange mars naar dit moment in de tijd en het feit van de zaak is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: