Neurenberg II in 2022?

neurenberg-ii-in-2022?

25-11-21 07:14:00,

Het is meer dan duidelijk dat een aanzienlijk deel van de mensheid op hol slaat om experimentele vaccins voor COVID-19 te nemen. De “experimentele” vaccins zijn echter in strijd met alle 10 de Neurenberg Codes, waarop de doodstraf staat voor hen die deze Internationale Wetten overtreden. We hebben nu meer dan ooit behoefte aan nieuwe processen, niet achteraf, zoals na de Tweede Wereldoorlog, maar terwijl de misdaden tegen de mensheid nog aan de gang zijn, schrijft Dr. Sircus.

In plaats van deze nazi’s hierboven zouden de tafels vol zitten met leidinggevenden van Pfizer, Moderna, Janssen en Janssen, Dr. Fauci en de beruchte Bill Gates, en vele anderen. Zelfs de politici, die deden alsof ze dokter en ambtenaar in de gezondheidszorg speelden, en die levensgevaarlijke en deprimerende maskers, lockdowns en dodelijke injecties promootten, zouden ter verantwoording moeten worden geroepen. Dr. David Martin toont duidelijk aan dat zij allen schuldig zijn aan het overtreden van de Amerikaanse wetten.

Vooraan zouden meerdere leden van de FDA en CDC moeten staan, die geen vertrouwenswaardige overheidsinstanties zijn, maar rijkelijk betaalde hoeren voor de vaccinbedrijven.

American Heart Association Journal publiceert gegevens waarin een Britse arts beweert dat het “bewijs” is dat COVID-19 Vaccins “Moord” zijn. “Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en dat dit een verklaring kan zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.”

23 Nazi-artsen werden beschuldigd van het uitvoeren van experimenten op gevangenen zonder toestemming, de meeste in concentratiekampen. De nasleep van de processen leidde tot de creatie van de Neurenberg Code, waaraan de FDA en CDC zich niet houden. De Dr. Rath Health Foundation vertelt ons dat, “Na zes decennia van stilte, de historische verslagen van het belangrijkste oorlogstribunaal dat de verantwoordelijkheid voor WO II vaststelde, eindelijk beschikbaar werden gemaakt. Momenteel leren de geschiedenisboeken dat WO II werd gestart door een krankzinnige dictator, Hitler, en zijn meedogenloze nazi-trawanten.”

Echter, tienduizenden historische documenten van het Neurenberg Tribunaal – onlangs online vrijgegeven – documenteren ondubbelzinnig dat:

  • WO II – een oorlog die aan meer dan 60 miljoen mensen het leven kostte – werd gepland en gefinancierd door ’s werelds grootste chemisch/farmaceutische kartel.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: