Nieuwe ziekenhuisgegevens en studies tonen aan: Er zijn geen geldige redenen voor verplichte vaccinatie

nieuwe-ziekenhuisgegevens-en-studies-tonen-aan:-er-zijn-geen-geldige-redenen-voor-verplichte-vaccinatie

25-11-21 12: 00: 00,

De beschuldiging weegt zwaar: niet-ingeënte mensen zijn onsolidaristisch, omdat zij een hoger infectierisico vormen en het gezondheidsstelsel overbelasten. Uit een multipolaire analyse van de huidige ziekenhuisfactuurgegevens blijkt echter dat de bezettingsdagen van ziekenhuizen sinds het begin van de coronacrisis een permanent laagterecord hebben bereikt. Zelfs de bezettingsdagen op de intensive care zijn gedaald in vergelijking met 2019. Recente studies suggereren ook dat het vooral de gevaccineerden zijn die verantwoordelijk zijn voor de huidige recordincidentie.

KARSTEN MONTAG, 25. November 2021, 1 comment

Demissionair minister van Volksgezondheid Jens Spahn ziet de oorzaak van het hoge gebruik van intensive care-afdelingen uitsluitend in de niet-gevaccineerden, zo blijkt ook uit commentaren in de media . Maar wat is er waar van de bewering dat de gezondheidszorg op instorten staat en dat de strengere maatregelen alleen te wijten zijn aan de niet-gevaccineerden?

Ziekenhuisgebruik op recordlaagte

Meerpolige facturatiegegevens van ziekenhuizen zijn beschikbaar voor de periode januari tot september 2021,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: