Onrechtvaardigheden in het Covid-recht zijn “geen verzinsels van de verbeelding”

onrechtvaardigheden-in-het-covid-recht-zijn-“geen-verzinsels-van-de-verbeelding”

25-11-21 10: 57: 00,

De videoboodschap van de politieagenten “Wij voor jou” maakt furore. De deelnemende politieagenten komen onder vuur te liggen. Toch is de vereniging alleen maar bezig met opheldering.

Gepubliceerd op 25. November 2021 door BH.

De vereniging Wij voor U werd een mikpunt van controverse, niet alleen in de zogenaamde mainstream. Ook critici van de maatregelen lieten van zich horen en eisten dat de politieagenten de bevelen niet zouden opvolgen. Voor politieagent M.*, is dit geen effectieve eis. Hij is zelf lid van de vereniging en laat er geen twijfel over bestaan: “Wij zien onze taak als een verduidelijking.” Een juridische analyse van de Covid-certificaatverplichting in Zwitserland werd opgesteld om de onwettigheden aan te tonen.

In plaats van de vereniging te belasteren,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: