Opnieuw stort een profvoetballer midden in de wedstrijd plotseling in

opnieuw-stort-een-profvoetballer-midden-in-de-wedstrijd-plotseling-in

25-11-21 09:28:00, Screenshot Twitter Tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Sheriff Tiraspol in Moldavië gisteravond, is opnieuw een profvoetballer midden in de wedstrijd plotseling in elkaar gezakt, schrijft Summit.news.

De 26-jarige Sherrif Tiraspol-vleugelspeler Adama Traoré greep naar zijn borst toen hij in de 77e minuut op de grond zakte.

De Malinese aanvaller bleef op de grond liggen terwijl paramedici zich naar het veld spoedden om hem te helpen, waarbij ze aanvankelijk tevergeefs probeerden hem met vlugzout te reanimeren.

Otro caso de #repentitis Champions League. Adama Traoré cae con la mano al pecho, cortan las emisión y el comentarista se caga en los pantalones. pic.twitter.com/l3y5VXdxSy

— Dr. César Lacayo (@FuerzaCoriolis) November 24, 2021

“Men zag hem zijn hoofd schudden in antwoord op vragen van het ambulancepersoneel en uiteindelijk werd hij in een zittende positie gebracht voordat hij van het veld en terug naar de kleedkamer werd gebracht,” meldt de Daily Mail.

“De Moldavische ploeg heeft nog geen details gegeven over de redenen waarom Traoré last had van pijn op de borst.”

Footballers suddenly collapsing on the field used to be a mercifully rare experience.

It’s now almost a daily one.

Are any mainstream media journalists investigating the sudden rise in these events? https://t.co/RK6xj7YaGd

— Laurence Fox ✝️ (@LozzaFox) November 25, 2021

Traore’s ineenstorting vond plaats in de nacht nadat een andere speler, Sheffield United’s John Fleck, eveneens ineenstortte tijdens een wedstrijd tegen Reading.

Fleck moest na een langdurige behandeling en een zuurstofmasker op een brancard worden afgevoerd voordat hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Zoals eerder bericht, werd de rechtstreekse uitzending van het programma snel onderbroken toen een radio-omroeper vroeg of Fleck het COVID-vaccin had gekregen.

We don’t know Trevor as @talkSPORT cut you off when you asked . Fair play to you for having the balls to ask the question pic.twitter.com/IS2OrMn6ES

— Justin (@Justin187421) November 24, 2021

De grote Duitse krant Berliner Zeitung publiceerde onlangs een verslag waarin werd gezocht naar een antwoord op de vraag waarom een ​​”ongewoon groot aantal professionele en amateurvoetballers recentelijk is ingestort”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: