Pfizers wereldwijde oorlog tegen kinderen bereikt Israël en Canada

pfizers-wereldwijde-oorlog-tegen-kinderen-bereikt-israel-en-canada

25-11-21 04:03:59,

In hemelsnaam, waarom??

—————————————————————————————————————————————–

Sloveense hoofdverpleegster neemt ontslag en laat journalisten zien dat de vaccinflesjes codes bevatten: 1 = placebo (voor bekende figuren), 2 = de mRNA injectie, 3 = bevat het ONC gen dat iedereen binnen 2 jaar kanker zou geven

—————————————————————————————————————————————–

Oude tijden zijn herleefd en in een nieuw jasje gestoken nu wereldwijd honderdduizenden ouders bereid zijn hun eigen kinderen te offeren op het altaar van de moderne varianten van Baäl en Moloch. Pfizers wereldwijde oorlog tegen kinderen, die worden misbruikt als (zogenaamd) menselijk ‘schild’ door hen met levensgevaarlijke experimentele stoffen in te spuiten, – heeft nu ook Israël en Canada bereikt, waar nu ook kinderen vanaf 5 jaar worden geïnjecteerd.

In tal van landen gingen miljoenen Europeanen de afgelopen weken de straat op om te protesteren tegen alle Covid maatregelen, maar zonder massale actiebereidheid zijn dit soort demonstraties zinloos. Met actie bedoelen we natuurlijk niet geweld, maar het simpelweg onverkort en vasthoudend weigeren mee te werken met al deze burger- en mensenrechten schendende, vrijheid beperkende en gezondheid aantastende Apartheid maatregelen.

Zoals bekend roep ik dat al sinds vorig jaar. Ik ben het dan ook roerend eens met redacteur Brian Shilhavy (Health Impact News), die schrijft dat ‘ik zeker weet dat de globalistische tirannen die op volle kracht doorgaan naar hun doel om de wereldbevolking in slavernij te dwingen en hun aantallen te verminderen, u uitlachen, aangezien klaarblijkelijk niemand van u deze tirannen aanpakt.’

‘Niemand doet iets om de kinderen te redden’

‘Terwijl deze protesten in aantallen en omvang toenemen, worden kinderen misbruikt en potentieel vermoord in prikklinieken, scholen en kerken,’ vervolgt hij. ‘Ik blijf maar wachten tot deze enorme massa’s de straten verlaten en naar deze moordcentra gaan, die ze met dergelijke aantallen mensen zó makkelijk zouden kunnen sluiten. Maar ik zie alleen maar video’s van vrolijke ouders die hun eigen kinderen misbruiken en proberen te vermoorden, gehersenspoeld door een vaccinatiesekte die hun kinderen verslindt. En niemand komt tussenbeide om hen te stoppen en de kinderen te redden.’

Als u wilt weten wat een substantieel (en misschien zelfs wel een zeer groot) aantal van deze jonge kinderen wacht, hoeft u alleen maar naar enkele voorbeelden te kijken van kinderen en jongeren die ernstige gezondheidsschade opliepen of zijn overleden na geïnjecteerd te zijn met deze experimentele genmanipulatie injecties.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: