Pogingen om ons klaar te stomen voor oorlog met China worden krachtiger

pogingen-om-ons-klaar-te-stomen-voor-oorlog-met-china-worden-krachtiger

25-11-21 03: 06: 00,

Als je dacht dat de westerse massamedia onbeschaamd opdringerig zijn geweest met hun anti-China propaganda, wacht dan maar tot je het ontstellende nieuwe opiniestuk van The Hill ziet, getiteld “Amerika moet zich voorbereiden op oorlog met China over Taiwan“.

“China’s enorme investering in het Volksbevrijdingsleger (PLA) zou kunnen laten zien dat China zich voorbereidt op een fundamentele verandering van de status quo en zich voorbereidt op een mogelijke oorlog met de Verenigde Staten over Taiwan,” begint het stuk. “Om China af te schrikken, moeten de Verenigde Staten hun strijdkrachten in de Stille Oceaan snel opbouwen, militaire bondgenootschappen in de regio blijven versterken om de toegang tot bases te verzekeren in geval van een conflict, en de leveringen van aangekocht militair materieel aan Taiwan versnellen.”

Het artikel vertelt verder over het belang van Taiwan op het mondiale schaakbord en waarom we allemaal vrij snel een grootschalige invasie van Beijing moeten verwachten, bespreekt terloops een direct militair conflict tussen twee nucleair bewapende naties alsof het geen big deal is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: