Robert F Kennedy Jr Volledige Toespraak Milaan, Italië 13 november 2021

robert-f-kennedy-jr-volledige-toespraak-milaan,-italie-13-november-2021

25-11-21 05: 48: 00,

TRANSCRIPT

Geen enkele regering in de geschiedenis van de mensheid heeft ooit vrijwillig afstand gedaan van haar macht. De macht die ze ons de afgelopen 20 maanden hebben ontnomen, zullen ze nooit meer teruggeven. Ze hebben ons onze vrijheid van meningsuiting ontnomen, ze hebben de kerken gesloten, ze hebben juryrechtspraak tegen bedrijven ontnomen, het maakt niet uit hoe nalatig ze zijn, het maakt niet uit hoe roekeloos ze zijn, het maakt niet uit hoe ernstig je verwondingen zijn, je kunt dat bedrijf niet aanklagen.

Ze hebben ons onze eigendomsrechten in de Verenigde Staten ontnomen. Ze hebben een miljoen bedrijven voor een jaar gesloten zonder enige compensatie en zonder een eerlijk proces. Ze hebben ons het recht ontnomen om vrij te zijn van huiszoekingen zonder bevel, inbeslagnames en bewaking door de overheid. In de Verenigde Staten zijn al deze rechten opgesomd in de Bill of Rights van de grondwet van de Verenigde Staten. En een van de belangrijkste van die rechten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: