SRF: Kantons aarzelen met strengere regels – ondanks vermaning van de Confederatie

25-11-21 07: 08: 00, Israel: Vijfde golf van covid op komst?

Het adviesorgaan van de Israelische regering verwacht een nieuwe stijging van het infectiecijfer. De doeltreffendheid van vaccins neemt af en kindervaccinaties zijn niet voldoende om de verspreiding te stoppen. Het gezondheidspanel van deskundigen dat de Israëlische regering adviseert, denkt dat er een nieuwe golf van covids op komst is. Dit komt doordat de doeltreffendheid van de vaccins afneemt en de vaccinatiecampagne voor kinderen alleen niet voldoende zal zijn om de pandemie een halt toe te roepen. Dit wordt gemeld door de (…)

” Lees meer

Spirituele Intelligentie – de Vierde Intelligentie

Locatie: Bülach Plaats: IBBK, Solistrasse 74, 8180 Bülach Datum: 29.01.2022 Zeit: 09: 30 tot 12: 30 Uhr Organisator: denkräume Spreker: Regula Hoch (zinzoeker geïnteresseerd in ontwikkeling en het wezenlijke,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: