Studie: Covid vaccins lijken een “MAC COMPUTER ADDRESS” te installeren in de gevaccineerden

studie:-covid-vaccins-lijken-een-“mac-computer-address”-te-installeren-in-de-gevaccineerden

25-11-21 03:56:00, Dr. Luis Miguel De Benito, een spijsverteringsarts met een Ph.D. in moleculaire biologie, presenteert een uittreksel van het onderzoek naar de mysterieuze MAC-adressen die bij gevaccineerde personen met Bluetooth-apps worden gedetecteerd.

Het is een kort verslag dat hij naar verschillende onderzoeksteams wereldwijd heeft gestuurd en dat in zijn geheel zal worden vrijgegeven op de 31e van deze maand.

In deze korte preview legt Dr. De Benito uit wat hij heeft waargenomen en wat de mogelijke oorzaken van dit fenomeen zouden kunnen zijn.

Orwell City brengt de samenvatting van zijn presentatie hieronder.

MAC-cinated: Dr. Luis De Benito on the Bluetooth phenomenon

Dr. Luis De Benito: Ik ga u vandaag de bevindingen van deze zomer vertellen, die in de richting gaan van wat er achter al deze pogingen tot vaccinatie zou kunnen zitten. Waarom zoveel belangstelling voor inenten? Wat is de reden? Dat ga ik u vertellen

De internationale organisaties die deze zaak ook onderzoeken, vroegen mij om een kort verslag van wat ik in de zomer had gedaan. En ik ga het u voorlezen zoals het is. Ik zal wat ik zeg in glansletters zetten. Maar dit is wat ik hen heb geschreven. En de verschillende teams die dit onderzoeken bekijken welk deel ervan juist is en welk deel niet. Ze zijn het in verschillende talen aan het vertalen. Ik zeg dit omdat het waarschijnlijk tegen de 31ste openbaar gemaakt zal worden op andere plaatsen of wat dan ook.

Het was moeilijk voor mij om hier te komen en het te lezen. Weet u waarom? Omdat het een beetje weegt op het feit van het wegnemen van de medische kwestie. Dit alles, weet u, begon als een kanaal om de evolutie van de pandemie te bespreken, de getroffen, de behandelingen, het virus, hoe de Intensive Care’s waren. Nou, en dit heeft geen zin meer. Dat behoort allemaal tot het verleden. En nu, waar we naartoe gaan is een erkenning van een verlangen, van de kant van de autoriteiten, om vrijheden van de mens weg te nemen.

Het kan me niet schelen of u denkt dat ik raaskal of niet. Maar omdat ik de morele plicht heb te melden wat ik heb gedaan, vertel ik het u vandaag. En wie het wil geloven, zal het geloven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: