t-online: Studie geeft aanwijzingen: Dit is waarom sommige mensen geen corona krijgen

25-11-21 03: 04: 00, Onrechtvaardigheden van de wet zijn “geen verzinsels van onze verbeelding”

De videoboodschap van de politieagenten “Wij voor U” maakt furore. De deelnemende politieagenten komen onder vuur te liggen. Toch is de vereniging alleen maar bezig met opheldering. De vereniging “Wij voor U” is niet alleen in de zogenaamde mainstream een mikpunt van controverse geworden. Ook critici van de maatregelen lieten van zich horen en eisten dat de politieagenten de bevelen niet zouden opvolgen. Voor politieagent M.*, is dit geen effectieve eis. Hij is zelf lid van de (…)

” Lees meer

Israël: Vijfde Covid-golf op komst?

Het adviescomité van de Israëlische regering verwacht een nieuwe stijging van het besmettingspercentage. De effectiviteit van vaccins neemt af en kindervaccinaties zijn niet voldoende,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: