Volslagen krankzinnig: Kenia wil ongevaccineerden uitsluiten van het sociale leven, hoewel tot nu toe slechts 10 procent van de burgers is gevaccineerd

25-11-21 12: 00: 00,

Volslagen krankzinnig: Kenia wil ongevaccineerden uitsluiten van het maatschappelijk leven, hoewel tot nu toe slechts 10 procent van de burgers is gevaccineerd

Gepubliceerd op 25. November 2021 door WS.

Het wordt steeds bizarder: Van 21. December wil de Keniaanse regering ongevaccineerden uitsluiten van het sociale leven en van het gebruik van het openbaar vervoer, zo heeft de minister van Volksgezondheid van Kenia, Mutahi Kagwe, aangekondigd.

Dit is absurd omdat, zoals het mediaportaal The Daily Sceptic informeert, tot nu toe slechts 10 procent van de bevolking in Kenia daadwerkelijk gevaccineerd is. En tegen de tijd dat deze onmenselijke beperkingen van kracht worden, heeft de regering zich ten doel gesteld om “slechts” ongeveer 20 procent van de burgers te laten vaccineren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: