Wanneer gaat iedere Nederlander zien dat het vaccin en de QR-code het begin is van uitsluiting van iedereen? Ze spelen gevaccineerden en ongevaccineerden tegen elkaar uit!

wanneer-gaat-iedere-nederlander-zien-dat-het-vaccin-en-de-qr-code-het-begin-is-van-uitsluiting-van-iedereen?-ze-spelen-gevaccineerden-en-ongevaccineerden-tegen-elkaar-uit!

25-11-21 10:38:00,

Toen Joegoslavië nog door Josip Broz Tito bestuurd werd, was het een land van meerdere religies en etniciteiten en vrede. Verschillende etniciteiten waren elkaars buren of collega’s en het land was economisch gezond en welvarend. Het land had een dusdanig sterk leger, dat het het op nummer vier in de wereld stond. Na het overlijden van Tito begon de inmenging van de Duitse geheime dienst en werden bevolkingsgroepen tegen elkaar opgehitst. Niet veel later hadden we de Balkan oorlog waarvan deze documentaire glashelder laat zien hoe de media de ooit vreedzaam samenlevende bevolking via propaganda tegen elkaar ophitste.

Wanneer gaat iedere Nederlander zien dat het vaccin en de QR-code het begin is van uitsluiting van iedereen via ophitsing van groepen onderling? Ze spelen gevaccineerden en ongevaccineerden tegen elkaar uit net als op de Balkan gebeurde, via propaganda. Ook de Duitse bezetter in de tweede wereldoorlog wist Nederlanders via propaganda op haar hand te krijgen en dus werd de Duitse bezetter nauwelijks als bezetter gezien. Velen waren het er wel mee eens. Niet voor niets kostte het slechts 1 dag om over Nederland heen te walsen en Prins Bernard werkte vol overgave mee. Sterker nog: hij was een Nazi. Daar valt geen twijfel over te bestaan.

Toen Gideon van Meijeren (Forum voor Democratie) gister in de tweede kamer zei dat hij vond dat we met oorlogsmisdadigers en landverraders te maken hebben, was het held Pieter Omtzigt die het voor het oorlogskabinet opnam en Van Meijeren aanviel op zijn standpunten. Het begint allemaal erg op ’40/’45 te lijken, want er worden rellen in scene gezet om politiegeweld te normaliseren en het leger op straat te kunnen zetten.

We zien nu eindelijk de roep om stakingen vanuit de controlled oppositie politiek. Veel te laat natuurlijk, maar alles wat in de toneelvereniging Den Haag gebeurt is bedoelt om de grotere agenda te helpen forceren; ook het politieke tegengas van oppositiepartijen. Dat politieke tegengas is slechts bedoeld om maatregelen tegen dwarsliggers te helpen versnellen.

Je kunt geen oppositie voeren in een kamer waarin alle leden trouw zweren aan de troon en een salaris ontvangen van diezelfde troon. Echt verzet kun je alleen plegen als je laat zien dat je collectief je eed aan die troon intrekt en uit de kamer stapt om een volksopstand te organiseren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: