Wees deze kerst onze kerstman! Steun Wereldwijd Onderzoek

wees-deze-kerst-onze-kerstman!-steun-wereldwijd-onderzoek

25-11-21 03: 47: 00, Een maand lang Campagne voor Waarheid, Vrede en Solidariteit

We zijn in het tweede jaar van deze hele COVID-19 pandemie en in plaats van normaal te doen, lopen “democratische regeringen” slaapwandelend in tirannie. Mensen worden beroofd van hun rechten en vrijheden. Degenen die zich verzetten tegen de globalistische agenda van massale vaccinatie lijden onder discriminatie en werkloosheid.

En hoewel er belangrijke gegevens zijn over verwondingen en sterfgevallen door vaccins, berichten regeringen en de media in koor dat “de voordelen groter zijn dan de risico’s”. Als dit het soort “democratie” is waarin wij vandaag de dag leven, wat zal dan de toekomst zijn van onze kinderen en hun kinderen?

Global Research heeft zich ingespannen om dagelijks verslag uit te brengen over de ware aard van de COVID-19 crisis te midden van golven van censuur en lastercampagnes. Gelukkig zijn we erin geslaagd om ze te omzeilen, dankzij onze lezers.

Beste lezers, Deze feestdagen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: