Wellness serie: Zelfhulp met hand- en voetreflexologie met JoAnn Tennent

wellness-serie:-zelfhulp-met-hand-en-voetreflexologie-met-joann-tennent

25-11-21 08: 00: 00,

“De menselijke voet is een meesterwerk van techniek en een kunstwerk.” ~ Leonardo Da Vinci

Door Brigitte Mouchet

Het opbouwen van veerkracht is de sleutel wanneer je in onzekere tijden leeft. Reflexologie is een uitstekend hulpmiddel om de gezondheid en de zelfweerbaarheid te vergroten. In dit interview voor de Wellness Series, horen we van JoAnn Tennent, een begenadigd en ervaren reflexologe uit Aptos, CA.

Voetreflexologie is meer dan een voetmassage. Het maakt gebruik van gerichte drukpunten om de energiestroom door het lichaam te herstellen. Andere voordelen zijn: het reinigen van het lichaam van gifstoffen, het stimuleren van het immuunsysteem, het verhogen van de circulatie en het bevorderen van genezing.

We zullen bespreken en demonstreren hoe je je ademhalingssysteem kunt aanpassen als je te maken hebt met astma, allergieën, of sinus, long, en bronchiole problemen, en we zullen behandelen wat te doen als je hoofdpijn hebt of oor,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: