Zuid-Afrikaanse arts: COVID injecties bedoeld om de wereldbevolking te verminderen door ‘miljarden’ te vergiftigen

zuid-afrikaanse-arts:-covid-injecties-bedoeld-om-de-wereldbevolking-te-verminderen-door-‘miljarden’-te-vergiftigen

25-11-21 02:53:00,

“De sterfgevallen die bedoeld zijn om de vaccinaties te volgen, zullen nooit op het gif kunnen worden vastgepind. Ze zullen te divers zijn, er zullen er te veel zijn, en ze zullen in een te groot tijdsbestek vallen om ons te laten begrijpen dat we vergiftigd zijn,” zegt Dr. Shankara Chetty.

Een prominente arts die de ontwikkeling van vroege behandelingen voor COVID-19 heeft vooruitgeholpen, heeft verklaard dat, naar zijn oordeel, het doel van de pandemie- en vaccinatiecampagnes is om “een groot deel van onze bevolking onder controle te krijgen en te doden zonder dat iemand vermoedt dat we vergiftigd zijn”, schrijft Lifesitenews.com.

Dr. Shankara Chetty, een huisarts in Zuid-Afrika die, volgens zijn website, “7000 Covid-19 patiënten heeft behandeld zonder een enkele ziekenhuisopname of sterfgeval,” combineerde inzichten uit zijn medische kennis samen met zijn observaties van regeringsdictaten en mediacensuur om zijn conclusies te ondersteunen.

DR. SHANKARA CHETTY TALS ABOUT HOW THE VAXXINE IS PART OF A LONGER TERM AGENDA.

Terwijl hij deelnam aan een Zoom-bijeenkomst van mensen die artsen lijken te zijn, begon Chetty zijn opmerkingen met het stellen van een vraag: “Ik denk dat het perspectief rond wat er gebeurt van vitaal belang is. We moeten begrijpen wat het doel is. Iedereen weet dat er inconsistenties zijn, dat er dwang is, maar we moeten begrijpen waarom. Waarom is het er?”

Hij noemt verder als “het belangrijkste” aspect voor het beantwoorden van deze vragen de “ziekteverwekker die alle sterfgevallen in de COVID-ziekte veroorzaakt”, het spike-eiwit dat door het virus wordt overgedragen en dat is waarvoor het vaccin is ontworpen om te produceren in het lichaam van een ontvanger.

“Als ik u mijn mening zou moeten geven over wat er op wereldschaal gebeurt, dan is het spike-eiwit een van de meest gefabriceerde toxinen of vergiften die de mens ooit heeft gemaakt. En het doel van dit gif is om miljarden te doden zonder dat iemand het merkt. Dus, het is een vergif met een agenda,” zegt hij.

De arts, algemeen erkend voor het ontwikkelen van de “8th Day Therapy for COVID-19” voor patiënten die in de gevaarlijkere ontstekingsfase van de ziekte zijn beland,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: