Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 

australische-senator-breekt-de-ban-en-vertelt-iedereen-wat-er-werkelijk-aan-de-hand-is-rond-covid-19 

26-11-21 08:58:00,

De Australische senator Gerard Rennick vertelde iedereen wat er werkelijk achter de schermen afspeelt, gek hetzelfde weten ook wij Nederlanders die niet op hun achterhoofd zijn gevallen, Baudet spreekt in verborgen termen wat hier in ons land aan de hand is. Echter ik vertrouw geen enkele politicus van links tot rechts en natuurlijk ook niet de gecontroleerde oppositie niet.

Wat de De Australische senator Gerard Rennick vertelde kan evengoed een opmaat tot een false flag operatie zijn om zo doende de bevolking op te naaien en werkelijk een opstand tegen dit draconische, tirannieke beleid te beginnen, dan weet de Australische overheid wie precies de leidende dissidenten zijn en zo twee vliegen in een klap dood te slaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: