Basketbalster Roider Cabrera krijgt hartstilstand en stort na de wedstrijd plotseling in – werd met spoed naar ziekenhuis gebracht na bewustzijnsverlies

basketbalster-roider-cabrera-krijgt-hartstilstand-en-stort-na-de-wedstrijd-plotseling-in-–-werd-met-spoed-naar-ziekenhuis-gebracht-na-bewustzijnsverlies

26-11-21 11:01:00,

Filipijnse professionele basketbalster Roider Caberra zakte woensdag in elkaar na zijn wedstrijd tijdens het toernooi in de Ynares Sports Arena in Pasig City, meldt Jim Hoft.

De Tribune van de Filipijnen meldde dat hij een hartstilstand had.

Roider Cabrera verloor later het bewustzijn in de kleedkamer voordat hij onmiddellijk met spoed naar het nabijgelegen Medical City werd gebracht.

Hij werd gediagnosticeerd met fatale aritmie volgens een lokaal nieuws.

De Filippijnen hebben een van de strengste COVID-regels en staan op de 22e plaats van 205 landen wat vaccinatiegraad betreft.

Dit meldt SPIN.ph:

Roider Cabrera krijgt nog steeds de best mogelijke zorg nadat hij woensdag na de PBA 3×3 wedstrijd van Terrafirma in elkaar zakte, zo liet zijn basketbalclub Terrafirma weten.

Terrafirma team directeur Bobby Rosales zei in een verklaring dat het team optimistisch is dat Cabrera zal herstellen nadat hij woensdagavond met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht nadat hij in elkaar was gezakt in de dug-out van het team…

Gebeden gevraagd

De gouverneur van het Terrafirma team vroeg ook om gebeden voor een spoedig herstel van Cabrera, terwijl hij ook het medische team in de locatie bedankte voor het snel reageren om hun speler te helpen.

Hier is de video van Cabrera die naar het ziekenhuis wordt vervoerd.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Maar uiteindelijk, na veel lijden en dood, zal de waarheid over deze kwade agenda zegevieren en zal er veel geween en knarsetanden zijn”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: