Een onbeleefde boodschap aan hen die het Covid “vaccin” namen

een-onbeleefde-boodschap-aan-hen-die-het-covid-“vaccin”-namen

26-11-21 05:28:00, Wakker worden, jullie idioten! Als je vrijwillig de genetische modificatie behandeling kreeg die bekend staat als het COVID-19 “vaccin” (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca, enz.), dan werd je misleid tot het injecteren van een schadelijk, gevaarlijk, niet goedgekeurd, en vaak dodelijk product in je lichaam. Een volkomen overbodig product dat je niet beschermt, geen immuniteit verschaft of de overdracht van het virus voorkomt, maar wel je immuunsysteem sloopt, je organen beschadigt, bloedstolsels en inwendige ontstekingen veroorzaakt, en je vatbaarder maakt voor vele ziekten, waaronder kanker, schrijft Walter Gelles.

Omdat je het “vaccin” hebt genomen, maakt je lichaam miljoenen of miljarden spike-eiwitten aan. Spik-eiwitten zijn toxisch, pathogeen (ziekteverwekkend) en coagulerend (ze veroorzaken bloedklonters). Deze synthetische spike-eiwitten die door je cellen worden aangemaakt, zijn vermoedelijk identiek aan het spike-eiwit in het SARS-CoV-2-virus, zoals is vastgesteld door computermodellering van genetische fragmenten die aan de VS zijn geleverd door Chinese laboratoria die onder controle staan van de Chinese Communistische Partij.

Dat is wat je lichaam met miljoenen of miljarden produceert, waardoor je immuunsysteem in verwarring wordt gebracht en wordt verzwakt in zijn vermogen om essentiële helper-T-cellen en CD8-cellen te maken die andere virussen en ziekten afweren.

De lipide hydrogel die de fragiele mRNA-strengen in de Pfizer en Moderna injecties omhult, bevat nanodeeltjes die de bloed-hersenbarrière overschrijden en verlamming, oncontroleerbare stuiptrekkingen, neurodegeneratieve ziekten, permanent verlies van gezichtsvermogen, schade aan de ruggengraat, en nog veel meer veroorzaken. Honderdduizenden mensen hebben deze “ongewenste bijwerkingen” gekregen – of zijn dood neergevallen – binnen enkele uren of dagen na het krijgen van de prik.

De vaccinfabrikanten wisten heel goed van alle mogelijke bijwerkingen.

De vaccinproducenten wisten heel goed dat er bijwerkingen konden optreden. Daarom is het zogenaamde “vaccin” een biowapen. Het enige denkbare doel is ontvolking. Het “vaccin” heeft niets te maken met het verbeteren van je gezondheid. Het is een instrument van sociale controle, onderdeel van de Great Reset die gericht is op een autoritaire technofascistische samenleving waar “je niets zult bezitten, en gelukkig zult zijn”, volgens het Wereld Economisch Forum.

Je moet weten:

* De lockdowns die je observeert als een sleutelritueel in je nieuwe staatsreligie – de Covidian Cult – zijn absurd en hebben geen wetenschappelijke basis.

* Jullie gezichtsluiers (“maskers”) zijn nutteloos. Er is geen wetenschappelijke basis om hun gebruik te rechtvaardigen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: